Petrus in het land - aflevering Stadsdominee

12mar17:0018:15Petrus in het land - aflevering StadsdomineeUitzending verschoven van 5 naar 12 maart

Details van het evenement

In januari is de KRO-NCRV drie keer te gast geweest om verschillende activiteiten te filmen: in de Amersfoortse Zwaan, bij het bedrukken van de nieuwe kerkkussens in de Volmolen en bij Nachtlicht in de Sint Joriskerk. Het programma ‘Petrus in het land’ vanuit Amersfoort wordt uitgezonden op 12 maart, van 17.10-17.40 uur. Omdat we nieuwsgierig zijn hoe het programma geworden is – niemand heeft vooraf inzage, dus best spannend – is er een gezamenlijk TV kijken gepland , op groot scherm in de Amersfoortse Zwaan.

Oorspronkelijk zou het programma op 5 maart worden uitgezonden maar dat wordt een week later: 12 maart. Op 5 maart komt er een ingevoegde special over de oorlog in Oekraine en daardoor schuift ons programma op.

Welkom iedereen die meegewerkt heeft en iedereen die nieuwsgierig is. Na afloop is er een hapje en drankje en gelegenheid om na te praten met elkaar en met de ‘filmsterrren’.

Voorafgaand aan de TV uitzending is het gewone programma op de zaterdagmiddag om 16 uur in de Amersfoortse Zwaan. Ook daar uiteraard welkom: Poëzie en Muziek, in dit geval brengt Diederiek van Loo het gedicht van J.C. Schagen: ‘litanie van de Knar’ en klinkt harpmuziek door Jolijne Viergever.

Tijd

12 Maart 2022 17:00 - 18:15(GMT+02:00)

Leave a Comment

Start met typen en druk op Enter om te zoeken