“Rustpunt op je vrijdagavond”

Loop naar binnen en naar buiten op je eigen tijd en steek een kaarsje aan.

Nachtlicht 22 november 2019 - Productie & Geluid: Jelle Koolstra, Video & Edit: Sennem Abrahamse

Midden in de stad, naast film en café, is er Nachtlicht. Een rustpunt op je vrijdagavond, een plek om los te laten en op te laden.

Op de vrijdagavonden van Nachtlicht is de Joriskerk open voor iedereen. Als je nieuwsgierig bent hoe de Joriskerk er uitziet bij kaarslicht – wees welkom. En ook als je wilt luisteren naar de muziek van piano, gitaar of zangers. Of zomaar wat wilt zitten in de donkere kerk die warm verlicht is door vele kaarsen. Om gewoon even met jezelf te zijn.

Zelf een kaarsje aansteken voor wat jou bezighoudt kan ook. Misschien vind je het fijn om iemand te spreken of om een zegen te ontvangen, daar is de stadsdominee voor aanwezig.
Nachtlicht is midden in de stad een lichtpuntje voor jezelf, alleen en toch ook samen.

Loop naar binnen en naar buiten op je eigen tijd, je bent van harte welkom om Nachtlicht te beleven.

Meer informatie, of wil je die avond meehelpen in het team van gastgevers? www.stadsdominee.nl , of Diederiek van Loo via stadsdomineeamersfoort@gmail.com

Eerstvolgende Nachtlicht: 13 november 2020 en 12 februari 2021

Door de coronamaatregelen die op 13 oktober 2020 zijn ingegaan is het helaas niet mogelijk om Nachtlicht in november door te laten gaan. Juist in een tijd waarin veel mensen er behoefte aan hebben, juist nu hadden we graag de mogelijkheid willen bieden om midden in de stad een kaarsje aan te kunnen steken en een moment van rust en bezinning voor iedereen te creëren. Helaas, het is niet anders. Vrijdag 12 februari is de volgende editie van Nachtlicht gepland. Houd moed, heb lief.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

X
X