Dit evenement is onderdeel van een serie.

Het Zwaankoor

23sep14:3017:00Het ZwaankoorDoe mee met het gelegenheidskoor

Details van het evenement

Vier zaterdagmiddagen per jaar komen zangers en liefhebbers uit Amersfoort (en elders) bij elkaar voor het plezier van samen zingen, zonder de verplichting van een vast koor. Gewoon genieten van alles wat je krijgt en alles wat je met elkaar kunt delen.

Het Zwaankoor werkt als volgt: geef je op via amersfoortsezwaan@gmail.com, dan krijg je een week van te voren de muziek over de mail.

We verwachten dat je die thuis goed bestudeert, zodat we zaterdag om 14.30 uur meteen aan het werk kunnen, onder de fantastische leiding van cantor-organist Cees-Willem van Vliet. Om 15.30 is er een moment van pauze met thee/koffie en om 16 uur begint de viering waarin de ingestudeerde muziek haar plaats krijgt.

Na afloop is er een drankje in de kerk, maar je kunt natuurlijk altijd de middag voortzetten met een terrasje of maaltijd in de stad. Je kunt meezingen met het Zwaankoor op 23 september, 25 november, 27 januari en 22 juni. Voor de viering op 23 september zingen we onder andere Thomas Attwood: ‘Teach me, o Lord’. Prachtige muziek!

Tijd

(Zaterdag) 14:30 - 17:00(GMT+02:00)

Locatie

Amersfoortse Zwaan

Langestraat 61

Other Events

Get Directions

Leave a Comment

Start met typen en druk op Enter om te zoeken