Wil jij Bijbel (leren) lezen anno 2023?

In het nieuwe jaar start ook weer een nieuwe serie “Er is eens…” Bijbellezen anno nu. Open, zorgvuldig, ondogmatisch lezen. Dat is wat een groepje mensen van allerlei leeftijden met veel plezier doet, onder leiding van theoloog Diederiek van Loo.
Voor miljoenen mensen is de Bijbel hun geloofsboek, voor iedereen is het wereldliteratuur. Dus welkom: of je de Bijbel kent of dat je er eigenlijk nog nooit in gelezen hebt, of je gelovige of culturele interesse hebt.

Het is de bedoeling om een min of meer vaste groep te vormen, voor deze vier middagen. Het is op dinsdagmiddag van 14 tot 15.30 (uiterlijk 16 uur als het heel spannend is), in de Amersfoortse Zwaan, Langestraat 61. Data: 17 januari, 28 februari, 25 april, 6 juni. Geef je op via DiederiekvanLoo@stadsdominee.nl

Lijkt het je leuk maar werk je op dinsdagmiddag? Laat het weten, bij voldoende belangstelling maken we ook een avondgroep. Bovendien kun je op zaterdagmiddag 4 maart en 6 mei 2023 aanschuiven zonder opgeven bij het Bijbellezen.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken