Nachtlicht!

02feb19:3022:30Nachtlicht!Kom een kaarsje opsteken in de Sint Joriskerk. Iedereen is welkom.

Details van het evenement

Nachtlicht is een rustpunt op je vrijdagavond, een plek om los te laten en op te laden. Nachtlicht is er voor iedereen en je kunt binnenlopen en weggaan op je eigen tijd. Blijf maar even of blijf een uur lang – alles mag.

Als je nieuwsgierig bent hoe de Joriskerk er uitziet bij kaarslicht – wees welkom.
Of als je wilt luisteren naar de muziek van piano, fluit of Gregoriaanse zang, een singer-songwriter, een violist. Of zomaar wat wilt zitten in de donkere kerk die warm verlicht is door vele kaarsen. Om gewoon even met jezelf te zijn. Zelf een kaarsje aansteken voor wat jou bezighoudt kan ook.

De muziek deze avond wordt geopend door Paula Bär-Giese (sopraan) en Hans Meijer (luit). Zij wisselen af met Tess Stepek, violiste bij het Utrechts Studenten Concert. En Mieke Keizer (dwarsfluit) speelt het laatste uur, vanaf 21.30 uur. Om 22.15 uur besluiten we de avond met een kort avondgebed.

Loop naar binnen en naar buiten op je eigen tijd, je bent van harte welkom om Nachtlicht te beleven.

Het Nachtlicht team bestaat uit mensen tussen de 17 en 35 jaar. Zij zijn vanaf 18 uur in touw: eerst samen soep en broodjes eten, dan de kerk inrichten voor een prachtige avond. Als de deuren opengaan en de eerste bezoekers binnenkomen nodigen zij uit, wijzen de weg, geven vlammetjes op de kaarsen.
Wil je meedoen in dit team? Leuk! Meld je aan bij Diederiek van Loo.

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:30(GMT+01:00)

Get Directions

Leave a Comment

Start met typen en druk op Enter om te zoeken