Nachtlicht 19 april 2024

Vrijdag 19 april is de Sint Joriskerk van 19.30-22.30 uur open voor Nachtlicht!

Loop binnen op een tijd die jou uitkomt en blijf zo kort of lang als je wilt. Je krijgt een kaarsje om zelf aan te steken en verder staat alles vrij. Je kunt bidden of gewoon maar wat zitten in het donker, luisteren naar de muziek, kijken naar de lichtjes. Voor wie iets wil opschrijven liggen pen en papier klaar.

De muziek is dit keer in handen van Mariette Budding (fluit) en Janneke van der Lugt (harp) afgewisseld met Marit Berghuis (viool). Om 21.30 uur besluit een kwartet zangers de avond met oude muziek – hoe passend in deze eeuwenoude kerk: Welmoed Wijmans, Alice van Eldik, Karen Gerritsen, Daniel van der Wal en Maarten Zantinge. En tot slot maken we om 22.15 uur met alle aanwezigen een kring om de kaarsjes en doen een avondgebed.

Voor de volgende keer Nachtlicht moet het weer wat donkerder zijn ’s avonds: op 4 oktober en 29 november 2024 is er weer Nachtlicht. Maar waarom zou je zolang wachten? Tot vrijdag!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken