Nachtlicht op 11 februari

Welkom om in en uit te lopen op je eigen tijd. Blijf vijf minuten of een uur – wat jij wilt! Steek een kaarsje aan voor jezelf, omdat het ooit echt goed komt! Steek een kaarsje aan voor een ander, omdat jullie verbonden zijn. Alle vlammetjes dansen spiegelend op de stenen vloer. Er klinkt muziek, maar verder is het stil. Mieke Keizer speelt dwarsfluit afgewisseld met Esther Ocheng op de cello.

Omdat het het Valentijnsweekend is kun je deze keer ook een zegen vragen over je relatie of je vriendschap! Maar je kunt ook je hart luchten bij de stadsdominee. Want dat is Nachtlicht: je hoeft niets, je mag gewoon hier zijn.

Nachtlicht is op vrijdagavond 11 februari van 20-22 uur in de Sint Joriskerk. De volgende edities van Nachtlicht zijn op 25 maart en 24 juni.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken