Kerst 2021

Natuurlijk zijn ook de kerstdiensten waar ik zal voorgaan online. Alleen de mensen die een rol hebben zijn als kerkgangers aanwezig, en hun partners. Een feestelijke volle kerk en de energie van samen zingen en vieren mis ik. Maar toch verheug ik me op de kerstvieringen in de versierde kerk. Ik hoop dat je meeluistert of meekijkt en dat je je op deze manier toch verbonden voelt met alle anderen die deze nacht vieren, in de hele wereld. Misschien ben je thuis, misschien ben je samen met anderen, misschien alleen. Misschien kom je vaak hier in de kerk, in het echt, misschien is dit de eerste keer, op de gok, of omdat je een uitnodiging kreeg – het maakt niet uit. Als je zoekt naar licht in het donker, naar liefde, blijdschap en een hart vol hoop en vrede – luister dan naar het oude verhaal van de engelen en de herders in de kerstnacht, en ga mee naar Bethlehem, om het kind in de kribbe te vinden.

Vier thuis mee, met deze orde van dienst en de kerkradio – zie hiernaast. Dat kan live (kerstavond, 24 dec om 21.30 uur, kerstmorgen 25 december om 10.30 uur) of op een zelfgekozen tijdstip.

De viering is met beeld en geluid te volgen op https://amersfoortsezwaan.nl/video-live-in-de-zwaan/. of mee te luisteren via http://www.amersfoortsezwaan.nl/kerkradio.

Goede kerstdagen!

oznorCBT

Start met typen en druk op Enter om te zoeken