Nachtlicht op 1 oktober

UPDATE: 1 oktober is inmiddels geweest. Een prachtig videoverslag is gemaakt door het AD. En is via deze link te vinden: video Nachtlicht.

Vrijdagavond 1 oktober is er weer zo’n fijne avond waarop de Sint Joriskerk met kaarsjes verlicht is. Kom kijken en steek ook zelf een kaarsje aan. Je mag vijf minuten blijven of de hele avond – het is helemaal vrij. Er is live muziek om rustig naar te luisteren. Dit is echt bijkomen, alleen of met vrienden.

Er zijn ook altijd blaadjes om een gedachte of een gebed op te schrijven. In juni schreef Lisa, een van de bezoekers, dit gedichtje:

In stilte kunnen wij spreken.
De stad gevuld met geluiden.
In Nachtlicht kom ik thuis

Team Nachtlicht heet je welkom!

Tussen 20 en 22 uur spelen Mieke Keizer (dwarsfluit), Paula Bär (sopraan), Hans Meijer (luit). Tussen 22 en 23 uur zingt Capella Amersfoort. De avond wordt afgesloten met een kort gebed om de nacht mee in te gaan (22.45-23 uur)

Start met typen en druk op Enter om te zoeken