Pinksteren – on-line viering vanuit de Amersfoortse Zwaan

Het liefst hadden we jullie allemaal gezond en vrolijk bijeen in de Amersfoortse Zwaan om Pinksteren te vieren. Maar we moeten ons nog beperken tot een on-line viering. Slechts een klein groepje is ter plekke in de kerk om de viering te verzorgen – maar we zijn met velen verbonden via internet. Want of je nou in de kerk bent of thuis: we vieren Christus aanwezigheid onder de mensen en de vele vruchten van zijn Geest die we om ons heen zien: liefde, vreugde, geduld, moed, wijsheid. Wees daarom van harte welkom om op afstand verbonden te zijn met de Zwaan en met de Pinksterduif.
Voorganger is Diederiek van Loo, en de muziek, van Bach tot klezmer, wordt verzorgd door Henk Veldman, orgel, Paula Bär-Giese & Maria den Hertog, zang.
Op www.amersfoortsezwaan.nl/kerkradio kan je inloggen om mee te doen. De orde van dienst met teksten en liederen, vindt je hier.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken