‘Luistertroost’ van dagelijks naar wekelijks

Aanstaande zondag 10 mei bezorgen wij je de 60e aflevering van Luistertroost. Dan zijn we twee maanden onderweg met deze dagelijkse podcast. Het wordt daarom een bijzondere aflevering rondom het Magnificat, opgenomen met alle musici uit het team.
Deze twee maanden moesten we wennen aan afzondering, aan een andere manier leven. En dat viel niet mee. Er was angst en gevoelens van onmacht, eenzaamheid en zinloosheid. Soms waren er ook onverwachte pluspunten en verrassende momenten. Wij wilden deze weken de troost van liederen en muziek bieden, om samen moed te houden.
Stapje voor stapje probeert de samenleving nu weer in beweging te komen en ook wij gaan straks weer ander werk oppakken. Dat betekent dat Luistertroost wel doorgaat, maar niet langer dagelijks. Vanaf volgende week zal er steeds een nieuwe podcast te beluisteren zijn op woensdag. Dank voor de mooie reacties die we uit het hele land kregen. U deelde met ons wat Luistertroost u deed. Zo waren we verbonden.
We wensen alle trouwe luisteraars en de toevallige bezoekers gezondheid en goede moed en de zegen van Gods nabijheid.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken