Stiltemeditatie in de Sint Joriskerk

Binnenkort gaan we van start met elke woensdagmorgen een half uur stiltemeditatie in de Sint Joriskerk. Want wat is er prachtiger dan een lege, stille kerk? Het gevoel van al die eeuwen die nog in de hoge gewelven hangen helpt om je gedachten los te maken van alle hectiek van het dagelijks leven.
Iedereen is welkom en meedoen is eenvoudig. Zorg dat je even voor 9 uur bij de zijdeur van de Sint Joriskerk bent. Diederiek van Loo begeleidt de groep dan naar de mooiste plaatsen in de kerk. We steken een kaars aan en met een gongslag begint een 20 minuten stilte. Geniet van de ruimte! Een gongslag beëindigt de meditatie ook weer en om 9.30 uur sta je weer buiten. Klaar om de dag te beginnen.  Vanaf  1 maart elke woensdag van 9.00 tot 9.30 uur. 

De kerk is verwarmd, maar het blijft altijd fris. Hou daar rekening mee in je kleding!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken