Fotowedstrijd en tentoonstelling

Weet je nog de Keiheilig-fotowedstrijd in 2022? Zoveel prachtige foto’s kwamen er binnen, zoveel plezier, trots, herkenning. We besloten toen meteen om het tweejaarlijks te herhalen. Daarom opnieuw een fotowedstrijd en tentoonstelling in de zomer van 2024 in de Amersfoortse Zwaan! Het thema dit jaar is: geborgen zijn.

Dus maak een foto van waar jij in Amersfoort een plaats van geborgenheid vindt, voor jezelf of voor anderen. Laat ons zien waar jij je gekoesterd en beschut en veilig voelt. Een plek waar je in de luwte altijd weer op adem komt omdat je je geliefd en gedragen weet.

Insturen kan tot 1 juni, max drie foto’s per deelnemer, min. 1 MB per foto, de foto is in Amersfoort genomen. Kijk voor alle voorwaarden op http://www.stadsdominee.nl/foto en doe mee!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken