Waar sta je nu in het leven en in het geloof?

Veel mensen die ik ontmoet zijn een kronkelige weg gegaan als het gaat om kerk en geloof. Ze zijn gedoopt als baby, maar al snel op afstand van de kerk geraakt. Of juist geboren in een onkerkelijk gezin en later met geloof in aanraking gekomen. Door een verhuizing ging het contact verloren, of het geloof is juist op een nieuwe plaats, met nieuwe mensen, opgebloeid. 
Het lijkt me mooi om iets van elkaars ‘geloofsbiografie’, zoals dat zo mooi heet, te delen. En je af te vragen: waar sta ik nu? Hoe sta ik in het geloof en wat wil ik? Wil ik gedoopt worden tot leerling van Christus? Of, voor wie door zijn ouders ooit ten doop is gehouden: wil ik nu mezelf uitspreken, deze weg tot de mijne maken? Hoe dan ook is het geen eindpunt of examen, meer een indringende markering op je levensweg. En geloven doe je nooit alleen maar altijd samen met anderen, net zulke rare en mooie mensen als jij zelf bent.

Ik nodig je uit voor twee avonden om samen vragen en verlangens te delen, en daarna te beslissen of je met Pasen belijdenis wilt doen (en gedoopt worden) en zo een kind van de opstanding te worden. Twijfel je? Prima! Deze avonden zijn bedoeld om dingen voor jezelf duidelijk te krijgen, dus doe mee! Het zijn de woensdagavonden 31 januari en 28 februari. Pasen is op zondag 31 maart. Tussen deze avonden in valt woensdag 14 februari: Aswoensdag, begin van de weg naar Pasen toe, en 12 maart de Bijbelgroep “Er is eens…”  Als je wilt kun je deze ook betrekken in je route en zo deze twee maanden februari en maart als bezinningstijd en voorbereidingstijd beleven.

Je kunt me een mail sturen als je interesse hebt. Bellen kan ook. Als je mij je telefoonnummer mailt neem ik contact op.

Start met typen en druk op Enter om te zoeken