Publieksprijs en einde fototentoonstelling Keiheilig

Zondagmiddag 28 augustus sloten we de foto-expositie Kei-heilig af. Daarmee kwam ook een einde aan de viering van het 10-jarig jubileum van de Amersfoortse Zwaan. De 15 mooiste resultaten van de fotowedstrijd hebben de hele zomer de kerk gesierd. Amersfoorters en toeristen kwamen langs om die te bekijken en om hun stem uit te brengen voor de publieksprijs. Heel veel stembriefjes zijn ingeleverd! Elke foto heeft terecht fans weten te verwerven.

Vanmiddag hebben we de stemmen geteld en is gebleken wie met de roem van ‘Winnaar van de publieksprijs’ naar huis mag. De publieksprijs is gewonnen door Nynke Geertsma met haar foto gemaakt vanuit haar appartement bij de Hogeweg. Zij liet ons meegenieten van haar fraaie uitzicht over Amersfoort met zonsondergang en luchtballonnen. Nummer twee en drie waren Robert Kordes met zijn ‘Pinkstervuur’ en Melina Böhne met haar foto ‘Thuis’, die ook al de juryprijs had gewonnen.

De expositie is opgeruimd en elke foto, op groot formaat geprint en ingelijst, mocht meegenomen worden door de fotograaf als aandenken.

De 15 geëxposeerde foto’s en nog 20 andere fraaie inzendingen zijn gebundeld in een mooi vormgegeven boekje. Dat is nog steeds te koop in de kerk tijdens openingstijden en bij Boekhandel Veenendaal. In de boekhandel zullen de komende weken een viertal foto’s van de expositie te zien zijn: werk van Dick Westerveld en Gert Bremer, en van winnaressen Melina Böhne en Nynke Geertsma.

Voor wie de expositie nog eens in alle rust wil bekijken maakten we deze presentatie:

Start met typen en druk op Enter om te zoeken

Regenboogviering