Kei heilig! fotowedstrijd en expositie

Ter gelegenheid van 10 jaar stadskerk De Amersfoortse Zwaan organiseren we een fotowedstrijd: “Kei-heilig”. Maak een foto van wat voor jou in Amersfoort heilig is of welke plek je heilig is. Het onderwerp van je foto mag religieus zijn, maar je mag het woord ‘heilig’ ook veel breder begrijpen: dat wat je raakt, wat voor jou belangrijk, bijzonder, hoopgevend, ‘meer dan het gewone’ is.

Iedereen kan meedoen: alle leeftijden, amateurs en professionals, met een grote camera of met je telefoon.
Een jury van vakfotografen met oog voor spiritualiteit selecteert uit de inzendingen vijftien foto’s met het meest krachtige beeld voor een expositie in de Amersfoortse Zwaan. Die wordt geopend op 11 juni, en dan zal ook de winnaar bekend gemaakt worden. Tot 28 augustus is de expositie te zien en kan iedereen stemmen voor de publieksprijs.

Insturen kan tot 15 mei, kijk voor alle voorwaarden op http://www.stadsdominee.nl/foto

Start met typen en druk op Enter om te zoeken