Jury voor fotowedstrijd Kei heilig!

We gaan de drie fotografen voorstellen die de onmogelijke, maar prachtige taak hebben om de foto’s te kiezen die de expositie gaan vormen. Alle foto’s op de shortlist van de jury komen in een boekje dat te koop zal zijn. De vijftien foto’s met het sterkste beeld worden uitvergroot en ingelijst en hangen van 11 juni – 28 augustus in de Amersfoortse Zwaan. Bij de opening van de tentoonstelling op 11 juni, om 16 uur zal de jury ook de juryprijs uitreiken. De publieksprijs wordt bekend gemaakt bij de sluiting, op 28 augustus.

De jury bestaat uit: Lydia Vroegindeweij, Lianne ter Maat en Thomas Thijssen. Wat zijn we blij en trots dat zulke ervaren en kei-goede fotografen zich hiervoor willen inzetten!

Je kunt zelf nog een foto insturen tot 15 mei

Start met typen en druk op Enter om te zoeken