nieuwe beheerder gezocht voor de Amersfoortse Zwaan

De vieringen en gesprekken en soms ook andere activiteiten van de stadsdominee vinden plaats in de Amersfoortse Zwaan, de Lutherse kerk aan de Langestraat. Voor dat intieme kerkgebouw zijn we op zoek naar een nieuwe beheerder.
Weet jij/ben jij iemand met wie het goed samenwerken is? Heb je altijd al je eigen middeleeuwse kapel willen hebben, midden in de stad? Hou je van mensen, kun je zelfstandig werken, zorgzaam en met oog voor detail? Ben je op wisselende dagen en tijden beschikbaar, ongeveer 6 uur in de week? Misschien word jij dan de nieuwe koster/beheerder van de Amersfoortse Zwaan! Kijk voor een profielschets en takenpakket op de website www.amersfoortsezwaan.nl en laat voor 25 juli wat van je horen. Voor info: Corrie Buitendijk (buitendijk.corrie@gmail.com, 06 22147981)

Start met typen en druk op Enter om te zoeken