Jolijn van de Veen wordt stagiair bij stadsdominee

We zijn vorige week begonnen, in Kuiperij Meester, met een overzicht van wat er allemaal gebeurt rondom de stadsdominee en de Amersfoortse Zwaan. Tot het eind van het jaar en misschien nog iets langer zal Jolijn stage lopen in deze bijzondere werkvelden. Zij volgt haar theologische opleiding aan de Hogeschool Windesheim. We vinden het belangrijk en leuk dat er vanuit de opleidingen belangstelling is voor andere vormen van kerk-zijn, zoals de pioniersplekken en voor werk als dat van de stadsdominee. Ik vind het als stadsdominee een voorrecht om jonge mensen te begeleiden en door te kunnen geven wat je zelf geleerd en ontvangen hebt.

We wensen Jolijn veel plezier en inspiratie bij haar ontdekkings- en leerproces in Amersfoort. En natuurlijk zijn ook we benieuwd wat Jolijn ons kan leren. Want een frisse blik en een goede vraag kunnen heel wat teweeg brengen. Van harte welkom dus aan Jolijn!

Jolijn van de Veen

Even kennismaken
Hallo! Mijn naam is Jolijn van de Veen en ik werk als kerkelijk werker in de Kruiskerk in Nijkerk. De komende tijd zult u mijn gezicht misschien een keer zien, omdat ik een aantal maanden zal stagelopen. Deze stage hoort bij een scholing die ik de komende maanden zal volgen.
Sinds 2016 woon ik in Nijkerk met mijn man. In 2017 heb ik de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk afgerond aan de Christelijke Hogeschool Ede. In 2018 kreeg ik vervolgens een baan als kerkelijk werker in de Kruiskerk. Daar ben ik pastoraal werker in wijk West en opbouwwerker voor de leeftijdsgroep 25-45 jaar. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken, dus wellicht tot ziens!

Start met typen en druk op Enter om te zoeken